Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη είχε η Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη. Ποιά θέματα συζητήθηκαν και τί συμφώνησαν

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη είχε η Βουλευτής του νομού μας Μαριλένα Σούκουλη. Όπως έκανε γνωστό η κα Σούκουλη , στο επίκεντρο της συζήτησης μας βρέθηκαν τα εξής θέματα:

* Οι προσκλήσεις για τα έργα που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας του Υπουργείου Τουρισμού και η ενημέρωση για τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού που αποτελούν το νέο θεσμικό πλαίσιο αρμοδιοτήτων προς ΟΤΑ, με σκοπό την ανάπτυξη, διαχείριση και προώθηση του οικείου τουριστικού προορισμού.

“Συμφωνήθηκε η διοργάνωση επισκέψεων στους οικείους Δήμους της Κορινθίας μας ανάλογα με τα συγκριτικά τους  πλεονεκτήματα προκειμένου να βελτιωθεί συνολικά και ειδικά το πλούσιο τουριστικό προϊόν της περιοχής μας. Ευχαριστώ θερμά την φίλη Υφυπουργό κα Έλενα Ράπτη για την εξαιρετική συνεργασία και το διαρκές ενδιαφέρον της για τα θέματα της Κορινθίας μας” δήλωσε η Βουλευτής του νομού μας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ