Συνέντευξη στην hmerisiakorinthou.gr: Νέος Δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης: “Σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε συνολικά. Ήδη δουλεύουμε πάνω στις Υπηρεσίες της καθημερινότητας”

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο νέος Δήμαρχος Κορινθίων , επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” κ. Νίκος Σταυρέλης πήρε εδώ και λίγες ημέρες την λαϊκή εντολή να αλλάξει τον Δήμο Κορινθίων, από την 1η Ιανουαρίου 2024. Να “γυρίσει σελίδα” και να λύσει χρόνια προβλήματα αλλά και να δημιουργήσει έναν Δήμο – πρότυπο με τις πολλές και καινοτόμες ιδέες και προτάσεις του Προγράμματός του όπως έχει εξαγγείλει. 

Ο κος Σταυρέλης, μίλησε σήμερα στην hmerisiakoritnhou.gr ,για πρώτη φορά αφότου εξελέγη στη θέση του Δημάρχου Κορινθίων. Όπως μας είπε ήδη τα στελέχη και ο ίδιος έχουν πιάσει δουλειά με κύριο άξονα την καθημερινότητα και πρώτο από τα έργα που έπονται τις αρχιτεκτονικές μελέτες. 

Ερώτηση : Πως κρίνετε το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Κορινθίων.

Σταυρέλης: Ο κορινθιακός λαός μας έδωσε πάρα πολύ υψηλά ποσοστά. Μεγάλος αριθμός ψήφων, κάτι που είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα και την παράταξή μου. Ο κορινθιακός λαός ζήτησε αλλαγή πολιτικής και πολιτικής σελίδας εν κατακλείδι, στον Δήμο Κορινθίων. Και μάλιστα με ρεκόρ, τόσο στον αριθμό των ψήφων, όσο και στην απόσταση που έχουμε από τον δεύτερο, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα τιμητικό αλλά και βαρυσήμαντο για μένα. Έχουμε πρόγραμμα με συνολικές δράσεις το οποίο θα αρχίσει άμεσα να εφαρμόζεται.

Ερώτηση: Ποιο θεωρείται ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον Δήμο Κορινθίων με το οποίο θα καταπιαστείτε πρώτα;

Σταυρέλης: Καταρχήν να υπογραμμίσω ότι σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε συνολικά. Ήδη δουλεύουμε πάνω στις Υπηρεσίες της καθημερινότητας. Το πρώτο τετράμηνο θα γίνουν οι δημοπρατήσεις σημαντικών έργων και μελετών, όπως είναι οι αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί.

Ερώτηση: Θα μας κάνετε και ένα σχόλιο για το εκλογικό αποτέλεσμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου;

Σταυρέλης: Ο λαός της Πελοποννήσου εξέλεξε νέο Περιφερειάρχη. Η θέση μου ήταν και είναι συνεργασία με όποιον είναι Περιφερειάρχης, δεν περισσεύει κανείς. Να δώσω από δω τα συγχαρητήριά μου στον κ. Πτωχό για την εκλογή του. Επίσης θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου και στον κ. Τατούλη που δεν επανεξελέγη για μικρό αριθμό ψήφων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ