Συνέντευξη στην hmerisiakorinthou.gr : Νίκος Σταυρέλης : “Ο κ. Νανόπουλος στις εκλογές θα έρθει σε δύσκολη θέση. Τα ταμεία του Δήμου είναι γεμάτα αλλά έργα δεν υλοποιούνται”

Μιλώντας σήμερα το πρωϊ στην hmerisiakorinthou.gr  ο επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας  Δήμου Κορινθίων κ.  Νίκος Σταυρέλης , ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει πολλούς υποψήφιους  που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του στις επερχόμενες εκλογές  και κινείται δυναμικά προς την κάλπη , μας απάντησε πρόθυμα στις ερωτήσεις που του κάναμε γύρω από την προεκλογική προετοιμασία . Ο κος Σταυρέλης μας είπε:

Ερώτηση: Μπορείτε να μας κάνετε ένα σχόλιο σχετικά με τη δυναμική του συνδυασμού σας σχετικά με τις επικείμενες εκλογές;

Απάντηση: Την Κυριακή στις 12:30 στο κέντρο Μεκριζής θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ουσιαστικά συγκέντρωση του συνδυασμού μας. Θα είναι εκεί τα μέλη και οι φίλοι και περιμένουμε 450-500 άτομα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.  Και πέρα από τα πολιτικά θα φάμε και θα χορέψουμε συνδυάζοντας την εορταστική ατμόσφαιρα της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ερώτηση: Πώς βλέπετε το προεκλογικό τοπίο σε σχέση και με τους άλλους συνδυασμούς;

Απάντηση: Καταρχήν για τον δικό μας συνδυασμό 8 μήνες πριν τις εκλογές τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά. Όσο για τους άλλους, με τον υφιστάμενο εκλογικό νόμο εκτιμώ ότι θα είναι ο συνδυασμός του Δημάρχου και της Λαϊκής Συσπείρωσης. Δύσκολα να υπάρξει κάποιος ακόμα.

Ερώτηση: Ένα σχόλιο για τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Νανόπουλου ; 

Απάντηση: Δεν πάει καλά, θα μπορούσε να πάει καλύτερα αν είχε παράξει έργο τα προηγούμενα 3,5 χρόνια. Αλλά δεν το έκανε. Τα ταμεία του Δήμου είναι γεμάτα αλλά έργα δεν υλοποιούνται, για αυτό πιστεύω ότι στις εκλογές θα έρθει σε δύσκολη θέση.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ