Ασφαλτοστρώσεις σε Λέχαιο – Περιγιάλι και Κάτω Άσσο – Τί είπε ο Δήμαρχος που βρέθηκε στα έργα – Η εργολαβία έχει προϋπολογισμό 1,7 εκ. €

Η εργολαβία “Δημοτική οδοποιία Δήμου Κορινθίων” συνεχίζεται χωρίς προβλήματα , με έργα συντήρησης οδοποιίας αλλά και νέες ασφαλτοστρώσεις στην Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου. Στο σημείο των έργων, στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λέχαιο, βρέθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχος τεχνικών Έργων Γιώργο Πούρο και τους Τοπικούς προέδρους Περιγιαλίου Δημήτρη Κελάμη και Λεχαίου Ανδρέα Πούλο.
«Μετά από μικρή διακοπή τον Αύγουστο λόγω αδειών του προσωπικού συνεχίζουν τα έργα ασφαλτόστρωσης στο δήμο Κορινθίων. Σήμερα είμαστε στο Λέχαιο στην οδό Κολοκοτρώνη ένα δρόμο που είχε πολλά και σημαντικά προβλήματα σε μήκος 600 μέτρων. Έχουμε δώσει προτεραιότητα στο έργο αυτό προκειμένου το δίκτυο που κινούνται οι πολίτες να είναι ασφαλές» ανέφερε ο Δήμαρχος. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Δήμος, η εργολαβία αποκαταστάσεων και νέων ασφαλτοστρώσεων έχει προυπολογισμό 1,7 εκ ευρώ. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Πούρο τα έργα θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες στην Δημοτική Ενότητα Τενέας, στις κοινότητες Χιλιομοδίου, Αγίου Βασιλείου και Σπαθοβουνίου.

Στην Δ.Ε Άσσου – Λεχαίου πραγματοποιήθηκαν επίσης παρεμβάσεις συντήρησης και νέας ασφαλτόστρωσης στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου και 28ης Οκτωβρίου στο Περιγιάλι, παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης φθαρμένων οδοστρωμάτων στην οδό Βυζαντίου στον Κάτω Άσσο, νέα ασφαλτόστρωση στην οδό Μ. Μαυρογένους στον Κάτω Άσσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ