Συνεχίζονται τα έργα για να βελτιωθούν οι δρόμοι στην περιοχή του Ισθμού – Αν. Γκιολής: “Έργα έργα παντού στην Κορινθία μας “

Συνεχίζονται τα έργα στον Ισθμό. Ο Ισθμός είναι στο επίκεντρο της προσοχής της Περιφερειακής Αρχής απο τη αρχή της θητείας της, γιατί είναι ένας προορισμός που “κουβαλάει” ιστορία και ταυτόχρονα είναι πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο απο όλο τον κόσμο. Αυτό το μοναδικό έργο , για χρόνια είχε εγκαταληφθεί αλλά ήρθε η ώρα να αναδειχθεί . Το πιο σπουδαίο όμως έργο που  θα κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είναι η περίφραξη όλου του καναλιού , έργο απαραίτητο για να μην χαθούν άλλες ζωές, άδικα.

Αυτές τις ημέρες προχωρά το έργο της συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών του οδικού δικτύου του Ισθμού ,  προυπολογισμού :940.000€. Στα έργα έκανε αυτοψία ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής ο οποίος κάθε μέρα βρίσκεται σε έργα που εκτελεί είτε η Περιφέρεια είτε η Περιφερειακής μας Ενότητα. Για το έργο αυτό ο κος Γκιολής σχολίασε:” Ως Περιφερειακή Αρχή του Π.Νίκα βάλαμε πρώτη προτεραιότητα την βελτίωση του Οδικού Δικτύου στο Νομό μας. Έργα έργα παντού στην Κορινθία μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ