Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους , ευχαριστίες δημάρχου Γ. Γκιώνη σε Πυροσβέστες, εθελοντές, πολίτες και Υπηρεσιακούς παράγοντες

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που σημειώθηκε το μεσημέρι στη θέση “Άνω Κουλατζίκη” στους Αγίους Θεοδώρους. H φωτιά ξέσπασε σε χωράφι όπου υπάρχει μικτή βλάστηση με ξερά χόρτα και ψηλά δέντρα ενώ υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, γι’ αυτό και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπήρξε μεγάλη, αναφέρει ο δήμος και προσθέτει: Στο σημείο επιχείρησαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, 24 πυροσβέστες, 8 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 20 εθελοντές της δασοπροστασίας με 5 οχήματα.

Στο σημείο βρέθηκαν από τις πρώτες στιγμές εκδήλωσης της πυρκαγιάς ο Δήμαρχος  Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης , o Διοικητής Π.Υ. Νομού Κορινθίας Αλέξανδρος Μαυραγάνης, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Δημήτρης Γεωργανάς και ο Διοικητής Π.Υ. Κορίνθου Δημήτρης Λέρης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης και ο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων Άρης Κωνσταντής.

Ο Δήμαρχος εκφράζει τις ευχαριστίες του και συγχαίρει πυροσβέστες, εθελοντές, πολίτες και υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχή υποστήριξή τους!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ