Ο Νίκος Σταυρέλης παρουσιάζει 7 ακόμη νέους υποψηφίους με την “Πνοή Δημιουργίας”

Η “Πνοή Δημιουργίας” και ο επικεφαλής της Νίκος Σταυρέλης  συνεχίζοντας την παρουσίαση νέων υποψηφίων, σήμερα μας παρουσιάζει επτά ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν  τον συνδυασμό και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ο κος Σταυρέλης αναφέρει:

  1. ΓΚΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) – Ευχαριστώ τη Γιώτα  για την αποδοχή της πρόσκλησής μου να συμπαραταχθεί μαζί μας  στις προσεχείς εκλογές με το ψηφοδέλτιό μας. Η Παναγιώτα Γκέλη γεννήθηκε και ζει στην Ξυλοκέριζα που υπεραγαπά. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Παππά από το Γαλατάκι κι έχουν έναν 9χρονο γιο τον Θάνο. Είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης που ασχολείται με την επισκευή και το εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων και ποδηλάτων. Έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα δημοτικά και είχε εκλεγεί στο τοπικό του χωριού  το 2006 με πρόεδρο τοπικού τον αείμνηστο Βασίλη Ρούκη. Λατρεύει το χωριό της κι έχει όρεξη να ασχοληθεί για το καλό του.

Η Γιώτα θα είναι υποψήφια Σύμβουλος Τ.Σ. Ξυλοκέριζας.

  1. ΕΛΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Ευχαριστώ τον Γιάννη για τη συμπόρευσή του στις δημοτικές εκλογές με την παράταξή μας. Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1969 στην Ξυλοκέριζα και είναι κατ’ επάγγελμα αγρότης. Ασχολείται με τη γλυπτική σε μάρμαρο, ξύλο και πέτρα. Είναι έγγαμος με την Αναστασία Κακούρου. Πρώτη φορά συμμετέχει ως υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές.

Ο Γιάννης θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ Ξυλοκέριζας.

3. ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ – Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Κιούση που αποδέχθηκε την πρότασή μου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ο Ανδρέας γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και κατάγεται  από το Ξυλόκαστρο. Από το 2008 υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου φέροντας το βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄ Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι από το 2013 παντρεμένος με την Καλούδη Ιωάννα και έχουν δύο άρρενα τέκνα  ηλικίας πέντε και δέκα ετών. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες αλλά και η επιθυμία για προσφορά  στο κοινωνικό σύνολο του τόπου αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφιος  στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Ανδρέας θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Ξυλοκέριζας.

  1. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – Ευχαριστώ τον Ανδρέα για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Ανδρέας είναι γεννημένος στη Κόρινθο και κάτοικος  Κεχρεών. Είναι επαγγελματίας αγρότης με θερμοκηπιακές καλλιέργειες υδροπονίας τομάτας. Παντρεμένος με την Αθανασία Παπά, νοσηλεύτρια και έχουν 2 παιδιά τον Άγγελο και τον Ανδρέα.

Ο Ανδρέας θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Ξυλοκέριζας.

  1. ΠΑΠΑΦΙΛΗ ΕΛΕΝΗ – Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα της Ελένης Παπαφίλη. Η Ελένη είναι κόρη του Κώστα Παπαφίλη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξυλοκέριζα όπου ζει με την οικογένειά της. Είναι κομμώτρια και είναι παντρεμένη με το Χρήστο Ζαχαρόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο αγόρια. Έχει ενεργή συμμετοχή σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις τόσο στην Ξυλοκέριζα όσο και ευρύτερα στο Δήμο Κορινθίων. Η αγάπη της για τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και μεγαλώνει τα παιδιά της, το αμέριστο ενδιαφέρον για τους συμπολίτες της και την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση της ποιότητας ζωής, αλλά και η αγωνία της, ως μητέρας, για το μέλλον των παιδιών μας, ήταν οι κυριότεροι από τους λόγους που την οδήγησαν με αίσθημα ευθύνης να αποδεχτεί την πρόταση του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη για συμμετοχή  στο ψηφοδέλτιο τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Ελένη θα είναι υποψήφια Σύμβουλος Τ.Σ. Ξυλοκέριζας.

  1. ΠΑΠΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) – Ευχαριστώ πολύ την Γιώτα για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η Γιώτα είναι γεννημένη στην Ξυλοκέριζα και μόνιμη κάτοικος αυτής. Έχει εργαστεί στο κτηνιατρείο του εκλιπόντος Πέτρου Καραμανέα και τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί το δικό της κατάστημα “Καλλωπισμού ζώων συντροφιάς” στην Κόρινθο.

Η Γιώτα  θα είναι υποψήφια Σύμβουλος Τ.Σ. Ξυλοκέριζας.

  1. ΡΙΖΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ – Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην Φωτεινή για τη στήριξή της και την συμπόρευσή της με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Φωτεινή Ρίζου, το γένος Μαρκέλλου, είναι κάτοικος Κεγχρεών.Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Πατρών. Εργάζεται αρκετά έτη σε ιδιωτική εταιρεία στον τομέα της εξυπηρέτησης. Παράλληλα είναι ιδρυτικό μέλος ΚΟΙΝΣΕΠ, αναφορικά με την πολιτιστική κληρονομιά της Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο αυτού έχει αναλάβει δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Πρωταρχικό μέλημά της είναι να σταθεί αρωγός στο κοινό συμφέρον των πολιτών και να συνδράμει στην αναβάθμιση του τόπου.

Η Φωτεινή θα είναι υποψήφια Σύμβουλος Τ.Σ. Ξυλοκέριζας.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ