Τέλος στα περιστατικά βίας και τρόμου στο νεκροταφείο Εξαμιλίων – Από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου θα φυλάσσονται  όλα τα δημοτικά & δημόσια κτίρια στην περιοχή  

Δήμαρχος:  «Ο τόπος που ζούμε πρέπει να είναι ασφαλής!»

Στο πάγιο αίτημα των κατοίκων του ΔΔ Εξαμιλίων για ενίσχυση της ασφαλείας ανταποκρίνεται ο δήμος Κορινθίων .  Όπως ανακοίνωσε σήμερα: «Υλοποιώντας τη δέσμευση του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, με την συμβολή του Αντιδημάρχου Σπύρου Ζαχαριά και  την συνεργασία του τοπικού προέδρου Αλέξανδρου Βλάσση, ξεκινά την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου την φύλαξη όλων των δημοτικών -δημόσιων κτιρίων των Εξαμιλίων.

Η σύμβαση με την ιδιωτική εταιρία φύλαξης υπεγράφη την τελευταία ημέρα του 2020 και αναμένεται αφενός να λειτουργήσει αποτρεπτικά στους επιτήδειους και αφετέρου να ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων.

Η φύλαξη των δημοτικών κτιρίων της περιοχής θα λύσει παράλληλα και το τεράστιο ζήτημα των λεηλασιών στο νεκροταφείο Εξαμιλίων αλλά και των επιθέσεων που δέχονταν κατά καιρούς όσοι έφταναν σε αυτό, κυρίως γυναίκες, περιστατικά βίαια που είχαν τρομοκρατήσει τους κάτοικους και  δεν τους επέτρεπαν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα προς τους οικείους τους.

 Καθημερινά 13:00μ.μ έως και 17:00μ.μ θα υπάρχει φύλακας στο νεκροταφείο.

Η παρουσία δύναμης ελέγχου και οι περιπολίες θα αποτρέψουν τους επιτηδείους και θα μετατρέψουν τα Εξαμίλια σε τόπο ασφαλέστερο.  Ήταν υποχρέωση του δήμου εδώ και πολλά χρόνια! Υλοποιείται τώρα γιατί αυτή η δημοτική αρχή ΔΕΝ υποτιμά το πρόβλημα .ΔΕΝ κλείνει τα μάτια της σε αυτό .ΔΕΝ ξεχνά τις δεσμεύσεις της προς την κοινωνία των Εξαμιλίων .» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ