Τίμος Πιέτρης: “Ήθελα να εξασφαλίσω την μόνιμη λειτουργία του Infokiosk στην Αρχαία Κόρινθο που φτιάξαμε με κόπο και μεράκι και τα κατάφερα !”

Μαθαίνουμε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Δήμου Κορινθίων μια πολύ καλή εξέλιξη για την Αρχαία Κόρινθο και τους επισκέπτες της :

“Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟ INFOKIOSK ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ !

Χθες ήταν για εμένα αλλά και για τον Δήμο μας και ιδιαίτερα για την Αρχαία μας Κόρινθο μια σπουδαία μέρα ! Μετά από πρόσκληση του περιφερειάρχη να βρεθούμε στους Αγίους Θεόδωρους Κορινθίας και να μας γίνει μια παρουσίαση για τον απολογισμό του Infokiosk της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχει στον Ισθμό , παρευρέθηκα και εγώ τιμώντας τόσο τον ίδιο όσα και τα άτομα που δουλεύουν εκεί και κάνουν εξαίρετη δουλειά!
Με αφορμή λοιπόν την χθεσινή συζήτηση πήρα τον λόγο στο τέλος και παρουσίασα σύντομα στον περιφερειάρχη τις βάσεις που έχουμε βάλει ως Δήμος Κορινθίων στον τουρισμό τα τελευταία τρία χρόνια , και επειδή μου άρεσαν 2 όροι που ανέφερε , «συνεργασία » και «αξιοποίηση των αρχαιολογικών μας χωρών » , του ζήτησα για το Infokiosk που έχουμε φτιάξει ως Δήμος Κορινθίων στην Αρχαία Κόρινθο , το οποίο έχουμε κατασκευάσει και λειτουργήσει με δικά μας και μόνο , να μας υποστηρίξει η περιφέρεια με μια μόνιμη υπάλληλο , διότι σήμερα έχουμε υπαλλήλους όπως του είπα αλλά είναι από τον ΟΑΕΔ , και οταν κάποια στιγμή λήξει η σύμβαση τους και τυχόν καθυστερήσει να μας έρθει ο επόμενος , το Infokiosk αναγκαστικά θα κλείσει !
Ήθελα να εξασφαλίσω την μόνιμη λειτουργία του Infokiosk που φτιάξαμε με κόπο και μεράκι και τα κατάφερα !
Ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας πήρε ευθύς τον λόγο και έκανε αποδεκτή την πρόταση μου !
Και τον ευχαριστώ πολύ όπως επίσης ευχαριστώ για την θετική της εισήγηση τόσο την θεματική αντιπεριφερειάρχη Αννα Καλογεροπούλου αλλά και τον δικό μας αντιπεριφερεάαρχη Τάσο Γκιολή !
Όταν δουλεύουμε και έχουμε αποτελέσματα με 200.000 επισκέπτες για το 2022 στην Αρχαία Κόρινθο , διεκδικούμε , με ωραίο τρόπο , και αποκτάμε αυτά που μας αξίζουν !”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here