Τί αναφέρει ο συνδυασμός του Μανώλη Μάκαρη για την προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη στην Κόρινθο

Ο συνδυασμός του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Μανώλη Μάκαρη αναφέρει σε χθεσινή της ανακοίνωση σχετικά με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Κόρινθο προχθές το βράδυ:

“Σε κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της περιφερειακής μας παράταξης χθες το βράδυ στον Πεζόδρομο της Κορίνθου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αρβανίτης Κώστας, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, οι πρώην βουλευτές Θελερίτη Μαρία και Γιώργος Τσόγκας, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Δέδες, Έλενα Κονομόδη και Τζένη Σουκαρά.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Μανώλης Μάκαρης, παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης μας για την Κορινθία (https://manolis-makaris.gr/images/pdf/makaris_korinthia.pdf) και για την Πελοπόννησο τονίζοντας τις προτεραιότητες της παράταξης “Πρώτα το συμφέρον της κοινωνικής πλειοψηφίας. Πρώτα η Υγεία των πολιτών της Πελοποννήσου. Πρώτα η ασφάλεια της ζωής και των περιουσιών των Πελοποννησίων. Πρώτα η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Πρώτα η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”  και στη συνέχεια σε πανηγυρικό κλίμα παρουσίασε το ψηφοδέλτιο Κορινθίας.

Όλες και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε μέχρι την Κυριακή για να δυναμώσουμε τη φωνή μας και να κάνουμε το δικό μας πρόγραμμα ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ