Τί είναι το βιβλίο τσέπης για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας παιδιών & εφήβων ; 

Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε η Ηλεκτρονική Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα του Βιβλίου Τσέπης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για Παιδιά και Εφήβους.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, συμμετείχαν ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Φωφώ Καλύβα και ο Επικεφαλής του Γραφείου του ΠΟΥ/Ευρώπης για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών João Breda.

Η νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα στοχεύει στη βελτίωση των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας και της ποιότητας της φροντίδας για κάθε παιδί και έφηβο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Περιφέρεια του ΠΟΥ. Έχει σχεδιαστεί και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας που είναι υπεύθυνοι για την φροντίδα παιδιών και νέων.

Τί είναι το βιβλίο τσέπης; 

Το Βιβλίο Τσέπης είναι μια πρακτική εφαρμογή που παρέχει εύκολη πρόσβαση σε οδηγίες για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας για παιδιά και εφήβους. Συγκεκριμένα, αυτή η εφαρμογή παρέχει στους επαγγελματίες Υγείας πληροφορίες σχετικά με την πρόληψη, τη διάγνωση και τη διαχείριση προβλημάτων Υγείας που αφορούν παιδιά και εφήβους. Μπορεί να περιλαμβάνει οδηγίες για την αντιμετώπιση των πιο συνηθισμένων παθήσεων, τις εμβολιασμούς, τις διατροφικές συστάσεις και άλλα θέματα που αφορούν την Υγεία των νέων. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες Υγείας που εργάζονται με παιδιά και εφήβους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ