Τα αντίγραφα των σφραγίδων της Επανάστασης του 1821 έργα των μαθητών της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας – Συνάντηση Περιφερειάρχη με την Διευθύντρια της Σχολής

Τα αντίγραφα των σφραγίδων της Επανάστασης του 1821, τα οποία προσφέρθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προς διάφορες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι έργα των μαθητών της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας, όπως μας ενημερώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε χθες στην Τρίπολη, με την διευθύντρια της Σχολής κα Σοφία Ταγκαλάκη.

Στη συνάντηση, ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που παράγεται στην σχολή -στην οποία φοιτούν 40 εκπαιδευόμενοι και διδάσκουν 10 εκπαιδευτές-, μεταφέροντας προς την διευθύντρια τις εξαιρετικές εντυπώσεις που απέσπασαν τα αντίγραφα των σφραγίδων της Επανάστασης του 1821.

Τα αντίγραφα αποτέλεσαν έργα των μαθητών της Σχολής, η οποία -όπως διαβεβαίωσε ο Περιφερειάρχης την διευθύντρια- θα συνεχίσει να έχει αμέριστη συμπαράσταση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here