Τα «Σύμβολα Σικυώνιου Πολιτισμού», το επιτραπέζιο παιχνίδι μνήμης και γνώσης με κάρτες που χάρισε ο Δήμος και η “Μηκώνη” στους μαθητές

Ο Δήμος Σικυωνίων χάρισε αυτές τις γιορτινές ημέρες, πρωτότυπα δώρα στους μαθητές των σχολείων. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τα παιδιά . Ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος και ο πρόεδρος της “Μηκώνης” Δημήτρης Ζάρκος επισκέφτηκαν τα σχολεία και μοίρασαν στα παιδιά παγούρια με το λογότυπο του δήμου Σικυωνίων, καθώς και το πρωτότυπο νέο επιτραπέζιο παιχνίδι με πρόσωπα και εικόνες του Σικυώνιου πολιτισμού.

Τα παγούρια, τα οποία είναι ιδιαίτερα καλαίσθητα, με πρακτική λαβή και κατάλληλα σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές, για την αποθήκευση νερού, ξεκίνησαν να μοιράζονται στους μαθητές την άνοιξη του 2019, όταν το Κιάτο για πρώτη φορά, 24 ώρες τη μέρα και 365 μέρες το χρόνο, απέκτησε πόσιμο νερό.

Τα «Σύμβολα Σικυώνιου Πολιτισμού», το επιτραπέζιο παιχνίδι μνήμης με κάρτες αποτελεί μια παραγωγή της «Μηκώνης» που σκοπό έχει με εύπεπτο τρόπο να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου τους.

Όπως αναφέρει ο δήμος : “Με αυτά τα δύο, όμορφα, χριστουγεννιάτικα δώρα η δημοτική αρχή Σικυωνίων ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους καλές γιορτές με Υγεία και αγάπη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ