Τηλεδιάσκεψη για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας , ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν που ξεκινά στις 14 Μαϊου

Τηλεδιάσκεψη  πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Απριλίου, στην Τρίπολη, στα γραφεία της Περιφέρειας, με θέμα την τουριστική προβολή και τις τουριστικές υποδομές, ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν στις 14 Μαΐου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου και υπηρεσιακά στελέχη και η ατζέντα των θεμάτων περιελάμβανε ζητήματα τουριστικής προβολής, όπως το νέο τουριστικό site, η παραγωγή νέου υλικού για την προβολή του τουριστικού προορισμού, το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον αλιευτικό τουρισμό κά.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις από πλευράς Περιφέρειας σε τουριστικές περιοχές όπως το Λουτράκι, η Ερμιόνη, το Πορτοχέλι, το λιμάνι της Κόστα αλλά και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Πελοποννήσου, παρεμβάσεις που βελτιώνουν την εικόνα των υποδομών της Περιφέρειας. Αναφορά έγινε, επίσης, στη βελτίωση προσβάσεων σε Μνημεία και χώρους υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος, στην κατασκευή χώρων υγιεινής (WC) και σε ζητήματα σχετικά με τα τουριστικά περίπτερα.

Επίσης συζητήθηκε και η εκδήλωση που προγραμματίζεται με την ευκαιρία της έναρξης της τουριστικής περιόδου στις 14 Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ