Την Αναπληρώτρια Πρέσβη της  Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα και την συνεργάτιδα της συνάντησε ο Δήμαρχος Κορινθίων

“Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Κορινθίων με την αναπληρώτρια Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας”. Αυτό αναφέρει σε δελτίο Τύπου σήμερα ο Δήμος , ενώ ο δήμαρχος  Β.Νανόπουλος αναφέρει πως: «Μας ενώνουν ιστορικοί δεσμοί με τον λαό της Αρμενίας, δημιουργούμε ως δημοτική αρχή και νέους με επίκεντρο τον πολιτισμό»

Όπως αναφέρει ο δήμος: Ιδιαίτερης συμβολικής σημασίας αλλά και ουσίας ήταν η συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος με την Αναπληρώτρια Πρέσβη της  Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα κ.Hasmik Dashtouan και την συνεργάτιδα της, σύμβουλο της πρεσβείας της Αρμενίας κ. Armine Ajeksanyan στο γραφείο του στο δημαρχείο Κορίνθου.

Οι ιστορικοί δεσμοί των δυο χωρών κυριάρχησαν στην συζήτηση που διήρκησε πλέον της μισής ώρας όμως τέθηκαν και τα θεμέλια για την ανάπτυξη νέων πολιτιστικών δεσμών με μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που θα λάβουν συγκεκριμένη μορφή σε επόμενη συνάντηση.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι αυτήν την συνάντηση. Αποδεικνύει τις άριστες σχέσεις που διατηρεί  ο δήμος μας με τους Αρμενίους. Οι σχέσεις μας είναι ισχυρές. Είναι ιστορικές  και ο δήμος μας σέβεται και τιμά το παρελθόν. Επενδύει όμως και στο μέλλον με την  δημιουργία σχέσεων πολιτισμού. Δεσμών άρρηκτων που  με συναντήσεις, αδελφοποιήσεις, εκδηλώσεις και κοινές δράσεις με την Ελληνική μειονότητα της Αρμενίας που θα δείτε να εξελίσσονται τους επόμενους μήνες» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων με το πέρας της συνάντησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ