Την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κορινθίων αναλαμβάνει ο Βασίλης Μπαλάφας : “Η ευθύνη είναι μεγάλη”

Την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κορινθίων αναλαμβάνει από σήμερα ο Βασίλης Μπαλάφας, μετά τον χθεσινό ορισμό των προσώπων της νέας διοίκησης του Δήμου Κορινθίων. Ο ίδιος, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο FB, με την γνωστή, δυναμική του πένα: 

“Κάποια στιγμή η ζωή, αργά ή γρήγορα, θα σε φέρει αντιμέτωπο με την ευκαιρία και την ευθύνη να “δημιουργήσεις” την απάντηση στο ερώτημα “τί έκανες όταν σου δόθηκε η ευκαιρία να κάνεις κάτι ;”.

✏️ Δεν είναι μια απάντηση που θα την δώσεις στον εαυτό σου. Εκεί τα πράγματα έτσι και αλλιώς περνάνε από το δικό σου φίλτρο και μόνο, και μπορείς πιθανώς να τα πλάσεις όπως σε βολεύει.

✏️ Είναι η απάντηση που θα την δώσεις στην επόμενη μέρα, στην επόμενη γενιά, σε εκείνους που σε έχουν στηρίξει και σε έχουν πιστέψει, σε όλους τους πολίτες που σε έχουν τελικά “νομιμοποιήσει” να διαχειριστείς ζητήματα. Σε εκείνους που σου δίνουν την ευκαιρία.

✏️ Αυτό το “παράθυρο” είναι κατά κανόνα “one shot” και είναι ακόμα πιο απαιτητικό όταν έχει έρθει με δύσκολο τρόπο, ύστερα από ένα μεγάλο, απαιτητικό, ανηφορικό ταξίδι.

✏️ Απόψε αυτό το “παράθυρο” άνοιξε. Και η ευθύνη είναι μεγάλη. Ευθύνη απέναντι στον τόπο μας και τους πολίτες του, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εκπτώσεις, χρώματα, εκλογικές επιλογές.

✏️ Τα υπόλοιπα τις επόμενες ημέρες …”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ