Την Κυριακή και την Τετάρτη οι επόμενες εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνουν “Οι φίλοι της ζωής” στο Ξυλόκαστρο

Οι εθελοντές αιμοδότες καλούνται γι’ άλλη μία φορά να συνδράμουν , όποιοι επιθυμούν, στην κοινή προσπάθεια για συλλογή αίματος, καθώς οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ. Οι “Φίλοι της ζωής” Ξυλοκάστρου διοργανώνουν δύο νέες αιμοδοσίες. Συγκεκριμμένα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής», σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, πραγματοποιούν Εθελοντικές Αιμοδοσίες στα γραφεία  του συλλόγου, στην οδό Αγίου Βλασίου 20, στο Ξυλόκαστρο:

  • την Κυριακή 17/09/2023, 09.00 – 13.00 &
  • την Τετάρτη 20/09/2023, 16.00 – 20.00.

Η πρόσκληση – ανακοίνωση αναφέρει : “Οι Δημότες μας καλούνται γι’ άλλη μία φορά να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια για συλλογή αίματος, καθώς οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι η διάρκεια ζωής του αίματος είναι 35-42 μέρες και ότι οι ανάγκες για αίμα είναι σταθερές, η προσπάθεια όλων μας δεν πρέπει να χαλαρώνει, έτσι ώστε καμία ζωή να μην τεθεί σε κίνδυνο από ελλείψεις αίματος.

Το προηγούμενο διάστημα διαβάσαμε και ακούσαμε στα Μέσα Ενημέρωσης την αγωνία των Ελλήνων Θαλασσαιμικών μέσω των συλλογικών τους οργάνων, να κάνουν εκκλήσεις για προσφορά αίματος ώστε να μπορέσουν να μεταγγιστούν.

Ο Δήμος μας και γενικότερα ο Νομός Κορινθίας είναι σε πολύ καλό επίπεδο προσφοράς αίματος και αυτό τιμά την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, τον Σύλλογό μας καθώς και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ίσως όμως να μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ