Την Τετάρτη , την Πέμπτη και την Παρασκευή η διανομή των βασικών ειδών στους δικαιούχους του Κ.Ε.Α. και ΤΕΒΑ στο Λουτράκι & τους Αγίους Θεοδώρους

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κορινθίας υλοποιώντας δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/Fead) στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών,καλεί τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ Fead), να προσέλθουν για την παραλαβή προϊόντων: Κρέας Βόειο, Κρέας Χοιρινό, Κρέας Πουλερικών, Ελαιόλαδο, Φασόλια, Φακές, Ζάχαρη, Τυρί Φέτα, Ζυμαρικά, Ελαφρά Συμπυκνωμένος Χυμός Τομάτας, Γάλα Εβαπορέ, Υγρό πιάτων, Καθαριστικό γενικής χρήσης, Οδοντόκρεμες, Οδοντόβουρτσες, Σαμπουάν, Βρεφικές πάνες και Σχολικές Τσάντες.
Η διανομή θα γίνει: αύριο Τετάρτη 15/09/2021 και ώρες 8.00 έως 11.00, στον χώρο του Πολυδύναμου Ιατρείου Αγίων Θεοδώρων.  Επίσης  από 12.00 έως 13.00, στο Δημοτικό Κατάστημα Ισθμίας. Την Πέμπτη 16/09/2021 και ώρες 8.00 έως 13.30 & την Παρασκευή 17/09/2021 και ώρες 08.00 έως 11.00, στο Κ.Α.Π.Η. Λουτρακίου (Υψηλάντου και Μπολέτη, Λουτράκι)
Για περισσότερες πληροφορίες οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθύνονται στα αντίστοιχα σημεία διανομής των Δήμων/ φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κορινθίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ