Τη στήριξή σας περιμένουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης , χρειάζεται την πολύτιμη στήριξή σας για τους συνανθρώπους μας πυο έχουν ανάγκη.

Να σημειωθεί πως η Κοινωνική Ιματιοθήκη εγκαινιάστηκε πρόσφατα, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου , αλλά και επέκτασής τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Προστέθηκε έτσι άλλη μια υπηρεσία στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η Κοινωνική Ιματιοθήκη.
Πρόσφατα τελέστηκε αγιασμός στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου υπογραμμίστηκε ο σημαντικός ρόλος και η συμβολή του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Κοινωνικής Ιματιοθήκης στην κοινωνία.
Όποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να διαθέσει πράγματα που δεν του είναι χρήσιμα πλέον μπορεί να τα προσφέρει στην Κοινωνική Ιματιοθήκη, ώστε να διευκολυνθούν οι ωφελούμενοι που τα έχουν ανάγκη.
Επισημαίνουμε ότι οι ωφελούμενοι θα μπορούν να παίρνουν είδη από την Κοινωνική Ιματιοθήκη και κατά την εκάστοτε τακτική διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπως αναφέρει ο δήμος.
Κάθε Πέμπτη από τις 10 το πρωί έως το μεσημέρι, οι πόρτες του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα είναι ανοιχτές, έτοιμες να υποδεχθούν τρόφιμα και είδη ένδυσης – υπόδησης.
“Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας.  Ας ενισχύσουμε το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο και ας δώσουμε δύναμη, κουράγιο και ελπίδα στους ευάλωτους συμπολίτες μας” αναφέρει ο δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ