Επίσκεψη του Υποψηφίου Περιφερειάρχη και γιατρού Μανώλη Μάκαρη στο Κέντρο Υγείας Νεμέας. Τί διαπίστωσε

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Μανώλης Μάκαρης και τα μέλη της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» επισκέφθηκαν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου τη Νεμέα, καθώς και τις εκδηλώσεις “Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας 2023”. Ο κος Μάκαρης δήλωσε ότι οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές, υψηλού επιπέδου και έχουν μεγάλη επιτυχία.

Επισκέφθηκε οινοποιείο και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη του, ενώ ανακοίνωσε πως θα επισκεφθεί με τους συνεργάτες του και πάλι τη Νεμέα προκειμένου να συναντηθεί με τους παραγωγούς σταφυλιών της περιοχής και να συζητήσουν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα αιτήματά τους, όπως οι χαμηλές τιμές των προϊόντων τους και το υψηλό κόστος παραγωγής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Μανώλης Μάκαρης, με τους και τις υποψήφιους/ιες του επισκέφθηκαν ακόμη το Κέντρο Υγείας Νεμέας, όπου η κατάσταση, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, δεν είναι καλή. Ο Μανώλης Μάκαρης τόνισε ότι είναι επείγουσας σημασίας να ξεκινήσει επιτέλους η ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός του κτιρίου του Κέντρου Υγείας Νεμέας, όπου υπάρχουν ζητήματα με την υγρομόνωση, με τον φωτισμό, με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και με τον εξοπλισμό που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ υπάρχουν ορατές ρωγμές στους τοίχους, όπως τόνισε.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα η Πελοπόννησος”, επέμεινε ότι χρειάζεται άμεσα πλήρης ανακατασκευή του κτιρίου, ενώ σε ότι αφορά το προσωπικό του Κέντρου Υγείας δήλωσε πως, ευτυχώς, υπάρχουν γενικοί γιατροί για τις εφημερίες, ωστόσο δεν υπάρχουν γιατροί στα αγροτικά ιατρεία με αποτέλεσμα μην καλύπτονται τα χωριά της περιοχής. Ο Μανώλης Μάκαρης υπογράμμισε ότι το Υπουργείο πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με την πρόσληψη μόνιμων γιατρών και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να προχωρήσει άμεσα σε ανακατασκευή του κτηρίου του Κέντρου Υγείας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ