Τους πολίτες συμμέτοχους και ενημερωμένους για το έργο της Περιφερειακής Αρχής θέλει ο Δημήτρης Πτωχός

Τους πολίτες συμμέτοχους θέλει στην περιφερειακή πολιτική που εφαρμόζει από την 1η Ιανουαρίου, οπότε και ανέλαβε, ο Δημήτρης Πτωχός .

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε δήλωσή του με αφορμή τη συμμετοχή του στη ευρεία συνάντηση του Πρωθυπουργού χθες με τους Περιφερειάρχες όλης της χώρας, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να συμμετέχουν  στον στόχο και στο έργο της Περιφερειακής Αρχής  μέσα από μία δημόσια πλατφόρμα προσβάσιμη σε όλους, ώστε να παρέχεται λεπτομερής ενημέρωση για κάθε έργο (χρονοδιάγραμμα, πρόοδος, φάση υλοποίησης, κόστη).

Ο κος Πτωχός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Μια συνεκτική περιφερειακή πολιτική για να μην πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο. Αυτός είναι ο στόχος που θέσαμε κατά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρόκειται για μια προσέγγιση, την οποία πιστεύω και ήδη την εφαρμόζουμε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια περιφερειακή διάσταση σε όλα τα αναπτυξιακά έργα.

Όμως σε αυτή την προσέγγιση οι πολίτες πρέπει να είναι συμμέτοχοι. Και θα είναι, μέσα από μία δημόσια πλατφόρμα προσβάσιμη σε όλους, ώστε να παρέχεται λεπτομερής ενημέρωση για κάθε έργο (χρονοδιάγραμμα, πρόοδος, φάση υλοποίησης, κόστη).

Περισσότερη λογοδοσία άλλωστε, σημαίνει περισσότερη Δημοκρατία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ