Το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου στον Περιφερειάρχη Δ. Πτωχό

Στην Τρίπολη και στο γραφείο του Περιφερειάρχη βρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου, τους οποίους υποδέχτηκε ο κος Πτωχός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε εξαιρετικό και φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν μία σειρά από προτάσεις για κοινές δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, ενώ έγινε ξεκάθαρο πως στην ατζέντα της Περιφερειακής Αρχής, η κοινωνική πολιτική, είναι άμεση προτεραιότητα.

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, αναφέρθηκε, επίσης, στο σχεδιασμό έργων που γίνονται με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση για όλους, ενώ σημείωσε και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε και έργα που έχουν ήδη παραδοθεί στους πολίτες να αποκτήσουν ακόμα καλύτερη προσβασιμότητα.

Με τη σειρά της, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Μαρία Οικονομάκου, στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με την Ομοσπονδία και δήλωσε σίγουρη για ανάλογη συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ