Το Επιμελητήριο Κορινθίας για την επίσκεψη του Αθ. Πετραλιά: Αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής προσέγγισης της κυβέρνησης για την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας

Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Κορινθίας σχετικά με την επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομίας & Οικονομικών Αθανάσιου Πετραλιά , προχθές, στον χώρο του Επιμελητηρίου αναφέρει: 

“Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιωτης Λουζιωτης υποδέχθηκε τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Αθανάσιο Πετραλιά, στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Ο κ. Πετραλιάς συναντήθηκε και συνομίλησε με τον κ. Λουζιώτη καθώς και με τοπικούς φορείς.
Μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση ήταν:
Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου
Ο Πρόεδρος των Οικονομολόγων Κορινθίας
Ο Πρόεδρος των Ηλεκτρολόγων Κορινθίας
Ο Πρόεδρος των Φαρμακοποιών Κορινθίας
Ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Κορίνθου
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας
Μέλη του ΔΣ της ΟΕΒΕ
Οι συμμετέχοντες έθεσαν ερωτήματα και ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τον Υφυπουργό, καλύπτοντας θέματα που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την βελτίωση των υποδομών στην περιοχή μας.
Η επίσκεψη του Υφυπουργού στο Επιμελητήριο Κορινθίας αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής προσέγγισης της κυβέρνησης για την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας σε όλη τη χώρα.
Ευχαριστούμε τον κ. Πετραλιά για την παρουσία του και τη διαρκή υποστήριξή του στις προσπάθειες μας για την προώθηση της τοπικής οικονομίας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ