Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας καλεί σε μία ακόμη ενημερωτική τηλεδιάσκεψη

O Πρόεδρος κος Παναγιώτης Λουζιώτης και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) σας προσκαλούν στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέματα: Γνωριμία με τους εκπροσώπους του τοπικού Περιφερειακού Γραφείου του ΟΒΙ

– Αρμοδιότητες/υπηρεσίες του ΟΒΙ

– Σύντομη παρουσίαση Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, Εμπορικά Σήματα, Βιομηχανικά Σχέδια

– Συζήτηση με Ερωτήσεις – Απαντήσεις.

Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 έως και 14:30 στον σύνδεσμο : https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php… μέσω τις διαδικτυακής πλατφόρμας WEBEX.

Η πρόσβασή σας στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη είναι ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου προς τα Μέλη του, όπως αναφέρει η πρόσκληση και συνεχίζει: “Κατά την είσοδό σας στην τηλεδιάσκεψη παρακαλείστε να διατηρείτε κλειστά τα μικρόφωνά σας. Εάν υπάρξουν απορίες, παρακαλείστε να τις σημειώσετε και να τις ερωτήσετε στους εισηγητές όταν δοθεί ο ανάλογος χρόνος για συζήτηση κι επίλυση αποριών ή να τις αποστείλετε μέσω μηνύματος από την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (δεξί κάτω εικονίδιο «Chat»).”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ