Το Επιμελητήριο Κορινθίας στο Φεστιβάλ Διά Βίου Μάθησης της Κορίνθου – Ποιό ήταν το μήνυμα του Παναγιώτη Πιτσάκη

Στο Φεστιβάλ Διά Βίου Μάθησης (ΔΒΜ) της “Κορίνθου Πόλης που Μαθαίνει” συμμετείχε και το Επιμελητήριο Κορινθίας. Το Φερστιβάλ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 10 Ιουλίου στο θεατράκι της Αγίας Άννας  και είχε ως στόχο να διερευνήσει και να αποτυπώσει σε τοπικό επίπεδο τις δυνατότητες της Δια βίου μάθησης.
Ανάμεσα στους 30 συμμετέχοντες λοιπόν βρισκόταν και το Επιμελητήριο Κορινθίας με την Αναπτυξιακή εταιρεία του όπου παρουσίασε σε όλους τους παρευρισκομένους τις δράσεις της δια βίου μάθησης και την ενεργό συμμετοχή του σε ποικίλα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα επιμόρφωσης, μετεκπαίδευσης και κατάρτισης.
O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Πιτσάκης ο οποίος παρευρέθη στην εναρκτήρια εκδήλωση, δήλωσε: “Η εκπαίδευση και η δια βίου μάθηση καλούνται να διαδραματίσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και την ισόρροπη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη όλης της χώρας. Και το χρονικό πλαίσιο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ας τις αξιοποιήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο και ας χρησιμοποιήσουμε τα οφέλη τους για να καταπολεμήσουμε τα προβλήματα που επέφερε το εκτεταμένο lockdown.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ