“Το Κορινθιακό Καρναβάλι 2024 είναι εδώ”. Παρά τις δυσκολίες, που ξεπεράστηκαν, το καρναβάλι θα γίνει και οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν στις 25 Φεβρουαρίου

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Λαμπρινός για τις εκδηλώσεις του Κορινθιακού Καρναβαλιού 2024 αφού ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς οι οποίοι συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί εντέλει το Κορινθιακό Καρναβάλι ανακοίνωσε πως οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη στην Κόρινθο.

Ο Αντιδήμαρχος μεταξύ άλλων δήλωσε:
“Περάσαμε πολλές δυσκολίες και φτάσαμε μέχρι και το σημείο να αναβάλλουμε το Καρναβάλι, όμως οι μεγάλες προσπάθειες της επιτροπής Καρναβαλιού και η καθοριστική συνεισφορά τόσο του ίδιου του Δημάρχου όσο και των άλλων μελών της Δημοτικής Αρχής μας βοήθησαν να προσπεράσουμε τα εμπόδια και να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις εκδηλώσεις.
Εκδηλώσεις όχι μόνο για την πόλη της Κορίνθου αλλά και για την περιφέρεια της.
Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 1700. Πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, σχολεία και σχολές χορού καθώς και λοιποί φορείς που παράγουν πολιτισμό θα συμμετέχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Κορυφαία στιγμή, η καθιερωμένη καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της Κορίνθου, το Σάββατο 16 Μαρτίου, μετά τη λήξη της οποίας θα ακολουθήσει συναυλία με την τραγουδίστρια Αναστασία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τόσο την Κόρινθο όσο και τις λοιπές Δημοτικές Κοινότητες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ