Το μήνυμα της νίκης έστειλαν οι Κορίνθιοι και οι Κορίνθιες στο Νίκο Σταυρέλη. Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική ομιλία στην Κόρινθο

Το μήνυμα της νίκης έστειλαν απόψε οι Κορίνθιοι και οι Κορίνθιες στο Νίκο Σταυρέλη. Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων και επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας”, ήταν μεγαλειώδης.

Η ανάγκη για αλλαγή “σελίδας” ακούστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη στην Κόρινθο και οι πολίτες ήταν εκεί για να ακούσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού , να ακούσουν τον δικό τους άνθρωπο, τον δικό τους Νίκο  , αφού ο Νίκος Σταυρέλης έχει πει σε όλους τους τόνους ότι θα είναι εκεί για αυτούς. Για όλους και τον καθένα ξεχωριστά.

Ο κος Σταυρέλης αναφέρθηκε στα όσα δεν έχουν γίνει στον Δήμο, στα “θα” της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής  και κυρίως τί θα κάνει ο ίδιος όταν αναλάβει την εξουσία και είναι πολλά. Ξεκινώντας από την Δημοτική αγορά, την μαρίνα, τα “Μπαζώματα” την ανάπλαση του κέντρου της πόλης και τόσα άλλα.

Ευχαρίστησε όλους όσους ήρθαν απόψε στα Περιβολάκια, έξω από το εκλογικό του κέντρο και τους συνεργάτες του. Παρουσίασε τον συνδυασμό του και δεσμεύτηκε πως θα είναι ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή και ζήτησε την ψήφο των συμπολιτών του, την εμπιστοσύνη τους για  να υλοποιήσει το πρόγραμμά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ