Το μήνυμα του Δημάρχου Νεμέας για την πρόληψη των πυρκαγιών τις κρίσιμες ημέρες που διανύουμε

Ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος

Ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος  σε δημόσια δήλωσή του σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και τον κίνδυνο εκδήλωσης φωτιάς στο νομό μας δήλωσε χθες Παρασκευή 6 Αυγούστου :

“Όπως είναι ήδη γνωστό, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ,έχει προειδοποιήσει για την κορύφωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Οι επόμενες ώρες ,λόγω των δυνατών ανέμων ,θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το Νομό Κορινθίας και το Δήμο Νεμέας. 
Είναι επιτακτική η προσοχή όλων μας αυτές τις ώρες για να αποτραπεί οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη. Παρακαλούνται λοιπόν όλοι οι πολίτες να μεριμνήσουν για την απομάκρυνση ξερών χόρτων από αυλές και οικόπεδα. Μεγάλη προσοχή απαιτείται για την αποφυγή εργασιών που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά. Παράλληλα ,όσοι πολίτες διαθέτουν βυτία ή δεξαμενές στα οχήματά τους, παρακαλούνται να είναι γεμάτα νερό ,σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδράμουν στο έργο της πυροσβεστικής .
Όλοι απευχόμαστε αυτές τις ώρες ,που η Ελλάδα δοκιμάζεται ,να συμβεί οτιδήποτε δυσάρεστο στην περιοχή μας ,ωστόσο οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε κινδύνου.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ