Τραγωδία σε θρησκευτικό φεστιβάλ στο Ισραήλ: Δεκάδες άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου  

Σε τραγωδία κατέληξε στο Ισραήλ ένα θρησκευτικό φεστιβάλ όταν σημειώθηκε δυστύχημα στο οποίο δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν . Το περιστατικό συνέβη  στα βορειοανατολικά του Ισραήλ.

Όπως αναφέρει σήμερα το in.gr , το  γιγαντιαίο ποδοπάτημα στη διάρκεια προσκυνήματος υπερορθόδοξων Εβραίων στο όρος Μερόν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 44 άνθρωποι, ανέφεραν κέντρο άμεσης βοήθειας και πηγές προσκείμενες σε νοσοκομείο στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Καταμετρήσαμε 38 νεκρούς επιτόπου, όμως έχουμε κι άλλους (τραυματίες που κατέληξαν) σε νοσοκομείο», δήλωσε εκπρόσωπος του κέντρου άμεσης βοήθειας . Σύμφωνα με τη  ίδια πηγή, από την πλευρά του το νοσοκομείο Ζιβ, ένα από αυτά στα οποία διακομίστηκαν δεκάδες από τα 100 και πλέον θύματα, ανέφερε πως καταμετρά έξι νεκρούς, κατά συνέπεια το σύνολο των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία ανέρχεται σε τουλάχιστον 44.

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για κατάρρευση κάποιας εξέδρας στο σημείο, αλλά αξιωματούχοι είπαν αργότερα ότι η τραγωδία προκλήθηκε από ποδοπάτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here