Υποστηρικτής του Rally Κορίνθου 2021 που θα διεξαχθεί 10-11 Απριλίου η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Διεκδίκηση και του Rally Acropolis

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Γκιολή είχε η οργανωτική επιτροπή του Rally Κορίνθου 2021, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την διοργάνωση του  επόμενου αγώνα.

Στη διάρκεια της συνάντησης , όπως έγινε γνωστό, παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της Αγωνιστικής Λέσχης Κορινθίας ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και οι δυνατότητες  ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στον νομό μέσα από τις δράσεις και πρωτοβουλίες της ΑΛΑ Κορινθίας.

Για το Rally Κορίνθου 2021, που σύμφωνα με το  Πρόγραμμα του 2021 της ΟΜΑΕ, είναι ενταγμένο στο Κύπελλο Χώματος και θα διεξαχθεί το διήμερο 10 και 11 Απρίλιου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι θεσμικός υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Σημειώνεται, ότι στην ίδια συνάντηση έγινε συζήτηση και για το Rally Acropolis και την προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή του στην Κορινθία.

Ο κος Γκιολής διαβεβαίωσε   για την στήριξη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα προς την Επιτροπή και το Υπουργείο Αθλητισμού, για την επιστροφή του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ