Υπουργός προστασίας του πολίτη: «Ύψιστο καθήκον η διαφύλαξη της ασφάλειας του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας»

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί,  ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων», σε κεντρική εκδήλωση στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Υπουργός είπε μεταξύ άλλων: ..» Δίνουμε μάχη κάθε μέρα δίπλα στην κοινωνία για να την κρατήσουμε όρθια, να στηρίξουμε τους πολίτες από τα κύματα ακρίβειας που προκάλεσε  αυτός ο πόλεμος και απειλούν το βιοτικό επίπεδο και την κοινωνική συνοχή. 

Το κράτος, η πολιτεία, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες και η υγιής επιχειρηματικότητα, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά του λόφου. Και εμείς οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα και θαύματα. 

Αυτό το καλοκαίρι είμαστε υποχρεωμένοι να επαγρυπνούμε περισσότερο από ποτέ. Οι προκλητικές απειλές από την ηγεσία της γειτονικής Τουρκίας, δεν μπορούν να βρουν την παραμικρή ανταπόκριση, προφανώς σε κανέναν στην Ελλάδα  αλλά και σε κανέναν στον κόσμο. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε αποφασισμένοι, προασπίζουμε τα σύνορά μας, η Ελληνική Αστυνομία κάνει με άριστο τρόπο τη δουλειά της στον Έβρο και όπου αλλού κληθεί.

Θέλω να σας ζητήσω από όλους να έχουμε απόλυτη επαγρύπνηση, είναι μια χρονική περίοδος που δεν επιτρέπεται η παραμικρή αδυναμία και η παραμικρή υστέρηση στην εκτέλεση του καθήκοντος. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι ενωμένοι με εγρήγορση, με αυστηρή εφαρμογή των επιχειρησιακών σχεδίων θα ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε απειλή χρειαστεί και κληθούμε να ανταποκριθούμε. ..»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ