Φεστιβάλ 𝐂𝐎𝐒𝐌𝐎𝐆𝐘𝐌 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫 𝟒𝐚𝐥𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟐 στο Λουτράκι: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εκατοντάδες συμμετοχές! – “Το αναμένουμε ξανά κοντά μας” αναφέρει ο δήμος

Σχολιάζοντας το φεστιβάλ 𝐂𝐎𝐒𝐌𝐎𝐆𝐘𝐌 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫 𝟒𝐚𝐥𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟐, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με εκατοντάδες συμμετοχές, χθες, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αναφέρει:

“Από 2 έως 8 Ιουλίου, το φαντασμαγορικό, κεφάτο και μπριόζο φεστιβάλ 𝐂𝐎𝐒𝐌𝐎𝐆𝐘𝐌 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫 𝟒𝐚𝐥𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟐, έδωσε ζωντάνια και ρυθμό στο καλοκαίρι μας, με συλλόγους και ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!
Θαυμαστά ακροβατικά, πρωτότυπες χορογραφίες, πολύχρωμα κοστούμια, κίνηση σε συντονισμό, αρμονία και χάρη, φωτεινά χαμόγελα και εμπνευσμένη μουσική, απογείωσαν το φεστιβάλ και χάρισαν μοναδική θέση στην καρδιά και τις αναμνήσεις των συμμετεχόντων και των θεατών που το απόλαυσαν και το χειροκρότησαν με ενθουσιασμό!
Ενθουσιώδη χορευτικά στο νερό, κέφι και παιχνίδι στο Beach Volley Cup στην αμμουδιά του Ypanema Seaside Food & Drinks στη λίμνη Ηραίου, ποικίλα workshops και εκδρομές, ανέβασαν τον πήχη της διασκέδασης, συνθέτοντας έτσι ένα ανεπανάληπτο 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗼𝗴𝘆𝗺 ❞𝗦𝘂𝗺𝗺𝗲𝗿 𝟰𝗮𝗹𝗹❞ 𝗚𝗥𝗘 𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 με περισσότερους από 𝟒𝟎𝟎 συμμετέχοντες ημερησίως!
Υπό τη διοργάνωση της Cosmogym και, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, το Cosmogym “Summer 4all” αποτελεί σημαντικό γεγονός κινητικής και καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκούμενων κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης.
Φορείς υλοποίησης του event ήταν η ΑΠΕ Γιτάνη και το 𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓𝐂𝐀𝐌𝐏!
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους για αυτή τη γιορτή που απολαύσαμε, χειροκροτήσαμε, αγαπήσαμε και αναμένουμε ξανά κοντά μας!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ