Χρίστος Δήμας: «Νέες αγορές που θα υποδεχθούν τα προϊόντα των ΜμΕ της Πελοποννήσου μπορεί να «ανακαλύψει» η νέα πλατφόρμα της ΕΕ Access2Markets»

Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας απηύθυνε χαιρετισμό στην χθεσινή εκδήλωση που  διοργάνωσαν τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου με κεντρική εισηγήτρια την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με θέμα τη νέα πλατφόρμα της ΕΕ Access2Markets, και τις προοπτικές που ανοίγονται για τις Κορινθιακές επιχειρήσεις.

Ο κος Δήμας δήλωσε σχετικά: «Νέες αγορές που θα υποδεχθούν τα προϊόντα των ΜμΕ της Πελοποννήσου μπορεί να «ανακαλύψει» η νέα πλατφόρμα της ΕΕ Access2Markets.

Η πρόσβαση στις διεθνείς αγορές είναι εξαιρετικά σημαντική όχι μόνο για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας αλλά και για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας στην χώρα.

Η Ελλάδα διαθέτει όλες τις δυνατότητες και το ανθρώπινο δυναμικό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ώστε τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσουμε. Η πλατφόρμα Access2Markets της ΕΕ μας δίνει αρκετά κίνητρα και εργαλεία προς αυτήν την κατεύθυνση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ