Χρίστος Δήμας: “Χτίζουμε την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, θωρακίζοντας την πατρίδα μας…”

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας έκανε σήμερα την ακόλουθη ανάρτηση στο FB:

“Καλημέρα! Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για την Εθνική μας άμυνα και για την ελληνική διπλωματία που αναδεικνύει και επισφραγίζει το στρατηγικό βάθος των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.
🤝 Η Ελλάδα και επισήμως τίθεται στην τροχιά απόκτησης έως και 40 μαχητικών αεροσκαφών τελευταίας γενιάς F-35. Τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα μαχητικά αεροσκάφη του πλανήτη.
✅ Αποκτά επίσης εντελώς δωρεάν από τα αμερικανικά αποθέματα, ένα μεγάλο εξοπλιστικό πακέτο που ενισχύουν και τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και το Ελληνικό Λιμενικό. Πρόκειται για φρεγάτες, για μεταγωγικά C-130, για θωρακισμένα άρματα μάχης και οχήματα, αλλά και για πολλά ακόμη στοιχεία αναγκαίου αμυντικού υλικού.
☝️Χτίζουμε την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, θωρακίζοντας την πατρίδα μας, ενισχύοντας την αποτρεπτική μας ισχύ και μεγεθύνουμε το στρατηγικό μας αποτύπωμα σε έδαφος, θάλασσα και αέρα.
✍️ Σήμερα επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο ο ρόλος που διαδραματίζει η Ελλάδα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου. Η χώρα μας αποτελεί πλέον πυλώνα σταθερότητας, ανάπτυξης, ειρήνης και ευημερίας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ