Χρ. Δήμας: “Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία ανάμεσα στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και την ετ. Motor Οil θα είναι αμοιβαία επωφελής”

Ο Υφυπουργός Έρευνας και Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας ήταν παρών στην υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και της εταιρείας Motor Oil στο Ηράκλειο, για την πιλοτική εφαρμογή και ωρίμανση προϊόντων εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας στους τομείς της ενεργειακής μετάβασης.

Όπως έγραψε ο κος Δήμας στην προσωπική του σελίδα στο FB: «Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας  ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία Motor Oil για την πιλοτική εφαρμογή και ωρίμανση προϊόντων εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας στους τομείς της ενεργειακής μετάβασης.

Ο στόχος είναι η αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας για την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων σε διάφορα στάδια βιομηχανικής παραγωγής και εμπορικής δραστηριότητας.

Πρόκειται για ένα παράδειγμα σύνδεσης της έρευνας που διεξάγεται στην χώρα με την επιχειρηματικότητα και τη βιομηχανία.

Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία θα είναι αμοιβαία επωφελής.

Στην υπογραφή της συμφωνίας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη , τον Υφυπουργό Τηλεπικοινωνιών και Κτηματολογίου Θοδωρή Λιβάνιο , τους Βουλευτές Ρεθύμνης Γιάννης Α. Κεφαλογιάννη  και Ηρακλείου Μάξιμο Σενετάκη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ