“Άρωμα” καρναβαλιού στο Λουτράκι & τους Αγίους Θεοδώρους. Ο Δήμος καλεί συλλόγους και φορείς να ετοιμάσουν μαζί τις φετινές εκδηλώσεις

🎭 Στο πλαίσιο του προγραμματισμού και της οργάνωσης των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κατά την περίοδο των Αποκριών για το έτος 2024, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας Θεώνη Μαυροματίδου προσκαλεί συλλόγους και φορείς να παρευρεθούν στις δύο συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί:

Αύριο Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Τοπικού Συμβουλίου, άνωθεν Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αγίων Θεοδώρων & την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου.

Η πρόσκληση αναφέρει ακόμη: “Σκοπός των συναντήσεων είναι να διεξαχθεί μία συζήτηση σχετικά με τον συντονισμό των εκδηλώσεων, καθώς και να ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή των Προέδρων ή εκπρόσωπων των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, Συλλόγων, Φορέων με πολιτιστική, αθλητική, κοινωνική, εκπαιδευτική και τουριστική δράση, καθώς και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου μας στη σημαντική αυτή συνάντηση.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ