Έναν σύγχρονο βιολογικό καθαρισμό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της περιοχής θα έχει σύντομα ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

φωτο από τη συνάντηση εργασίας

Έναν σύγχρονο βιολογικό καθαρισμό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της περιοχής θα έχει σύντομα ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η επέκταση του αποχετευτικού αγωγού από το Λουτρό έως το Δερβένι και τα Μαύρα Λιθάρια και η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού στο Ξυλόκαστρο, αποτελεί αναμφίβολα ένα σπουδαίο αναπτυξιακό έργο για την περιοχή και τους κατοίκους της. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το ταμείο ανάκαμψης .
Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Καινοτομίας κ. Χρίστος Δήμας είχε συνάντηση για το θέμα με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο. Κατά την διάρκειά της ο κος Δήμας ενημερώθηκε για την διαχείριση των αποβλήτων και λυμάτων στον Νομό και ειδικότερα για το δυτικό παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης για ενδεχόμενες συνέργειες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και του Υπουργείου Αναπτυξης για την διαχείριση των αποβλήτων και την επιστημονική έρευνα και καινοτομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ