Ένας 44χρονος είχε κλέψει και είχε αποπειραθεί να κλέψει 9 οχήματα στο Λουτράκι – Συλλήψεις μετά από αστυνομική επιχείρηση

πηγή φωτο: internet

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου,  εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οχήματα στο Λουτράκι .

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (8.2.2023) το απόγευμα, στο Λουτράκι , από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρες αυτών.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 8.7.2022 έως και την 8.2.2023, είχε διαπράξει συνολικά -2- περιπτώσεις αποπειρών κλοπής και -7- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου αφαίρεσε, μεταξύ άλλων, χρήματα, φορητό υπολογιστή, ηλεκτρονικές συσκευές, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα, αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

 

Συλλήψεις μετά από αστυνομική επιχείρηση

Μετά από αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες στην Κορινθία, από την Α/Δ του νομού μας και στα πλαίσια εκτεταμένης επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνελήφθησαν:

Ένας  ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ένας ημεδαπός, για ανυποταξία στο εσωτερικό.

Ένας ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Τρεις ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ