Ένα Κέντρο Πρόνοιας σε συνεργασία με τις Δομές των Δήμων της Κορινθίας θα ενισχύσει το “πλέγμα” προστασίας για τους συνανθρώπους μας

Ένα Κέντρο Πρόνοιας είναι απαραίτητο για την Πελοπόννησο. Οι κοινωνικές δομές και της Κορινθίας χρειάζονται ενίσχυση και επέκταση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε τέτοια ευαίσθητα θέματα. Εξάλλου αυτό τονίστηκε και στην επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού στην πόλη μας πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμμένα στο Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας στο κέντρο της Κορίνθου μαζί με την Υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη.

Άλλωστε η δημιουργία Κέντρου Πρόνοιας είναι μια δέσμευση του Δ. Πτωχού, ο οποίος τονίζει ότι «Ευημερία για όλους δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς κοινωνική συνοχή. Στο αναπτυξιακό μας σχέδιο για την Πελοπόννησο, δέσμευσή μας είναι να μην αφήνουμε καμία και κανέναν να μένει πίσω.

Πρωταρχική μας διεκδίκηση θα αποτελέσει η δημιουργία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Κέντρου Πρόνοιας.

Πρόκειται για την απαραίτητη περιφερειακή δομή που σε συνεργασία με τις αντίστοιχες δημοτικές αλλά και αυτές του κεντρικού κράτους μπορούν να συγκροτήσουν ένα αποτελεσματικό πλέγμα προστασίας για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ