Ένα πολύ σημαντικό αρδευτικό έργο για 7 κοινότητες του νομού μας υπογράφτηκε. Αν. Γκιολής: Σε 18 μήνες ο αγροτικός κόσμος θα δει το έργο να γίνεται πράξη

Υπεγράφη, χθες, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 , στα γραφεία της Π.Ε Κορινθίας, η σύμβαση έργου «Εξοικονόμηση νερού και ενέργειας του δικτύου άρδευσης ΤΟΕΒ Φενεού με εκσυγχρονισμό του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής υδροληψίας με κάρτα χρέωσης, τηλεελέγχου και διαρροών».

Πρόκειται για σημαντικό αρδευτικό έργο, προϋπολογισμού 1.781.999,00 ευρώ, για τα ορεινά χωριά του Δήμου Σικυωνίων και θα αφορά και τις επτά τοπικές κοινότητες Γκούρα, Μεσινού, Μόσια, Αρχαία Φενεός, Πανόραμα, Φενεός και Μάτι.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής, τόνισε: «Σημαντική ημέρα για τα χωριά μας και την περιοχή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις τεχνικές υπηρεσίες για τη δουλειά τους. Σε 18 μήνες ο αγροτικός κόσμος θα δει το έργο να γίνεται πράξη και σύμφωνα με τις προτεραιότητες τις δικές μου και φυσικά του Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχού, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των αγροτών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ