Έργα που φθάνουν τα 35 εκ € μέσα στο 2023 προβλέπει ο προϋπολογισμός του Δήμου Κορινθίων που υπερψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

Υπερψηφίστηκε χθες το βράδυ από το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων ο προϋπολογισμός του 2023 . Ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Νανόπουλος εισηγούμενος τον προϋπολογισμό και καλώντας το σώμα να τον υπερψηφίσει, έκανε λόγο για έναν προϋπολογισμό που “αλλάζει την πόλη και τα χωριά του δήμου Κορινθίων, έναν προϋπολογισμό με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά, αναπτυξιακό, και προσανατολισμένο σε σημαντικά έργα υποδομής.” Όπως τόνισε:
«Η πόλη και τα χωριά μας αλλάζουν! Ο προϋπολογισμός του 2023 αποτελεί συνέχεια της στοχευμένης δουλειάς που από την αρχή της θητείας μας ως δημοτική αρχή κάνουμε, την παραγωγή έργου σε όφελος του πολίτη, την δημιουργία σημαντικών έργων υποδομής, την υποστήριξη της κοινωνίας μας σε όλους τους τομείς οι ανάγκες της οποίας αυξήθηκαν από την πανδημία αλλά και την ενεργειακή κρίση. Σε καλή συνεργασία με την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση επιτυγχάνουμε σημαντικότατες χρηματοδοτήσεις για τον δήμο μας, χρήματα που μετουσιώνονται σε έργα. Το 2023 έχει προϋπολογισμό έργων 35 εκ ευρώ, έργα που θα δουν οι πολίτες να εκτελούνται άμεσα” ανέφερε ο δήμαρχος στην εισήγησή του σημειώνοντας τα σημαντικότερα σημεία του προϋπολογισμού ο οποίος αγγίζει για τη νέα χρονιά τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ