Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις Ουκρανοί & Ρώσοι – Σε ετοιμότητα τα πυρηνικά της Ρωσίας!

Ο Ουκρανός πρόεδρος  Βολοντίμιρ Ζελένσκι συμφώνησε να γίνουν συνομιλίες με τη Ρωσία, μετά το διπλωματικό θρίλερ που προηγήθηκε και έτσι οι δύο πλευρές προετοιμάζονται πυρετωδώς, αφού δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν.

Όπως ανέφερε ο Ουκρανός πρόεδρος «Συμφωνήσαμε ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τη ρωσική χωρίς προηγούμενες προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας – Λευκορωσίας, στην περιοχή του ποταμού Πρίπιατ»
Την ίδια στιγμή, σε μήνυμα του ο Ουκρανός ΥΠΕΞ ισχυρίστηκε πως «δεν θα υποκύψουμε, δεν θα παραδοθούμε, δεν θα παραδώσουμε ούτε μία ίντσα της επικράτειάς μας».

«Θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε τη χώρα μας, να αντιστεκόμαστε επιτυχώς στις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, στους Ρώσους εισβολείς, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να ανακαταλάβουμε όποια εδάφη έχουν καταλάβει. Η μόνη λύση αυτών των συνομιλιών θα είναι το τέλος του πολέμου και η ειρήνη. ..Δεν πρόκειται να παραδώσουμε ούτε μια σπιθαμή του εδάφους της Ουκρανίας», αναφέρει η ουκρανική πλευρά.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει δώσει εντολή να είναι σε ετοιμότητα οι πυρηνικές δυνάμεις της χώρας , ένα σενάριο που μοιάζει καταστροφικό όχι μόνο για τις δύο χώρες αλλά για όλο σχεδόν τον κόσμο, γιατί κανείς  δεν ξέρει που θα οδηγήσει η χρήση πυρηνικών .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ