Έφθασαν τους 20 – Αυξάνονται μέρα με την μέρα οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Τους 20 έφθασαν οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, σε αυτό το τέταρτο κύμα πανδημίας που διανύουμε , εν μέσω καλοκαιριού. Σύμφωνα με τα χθεσινά επίσημα στοιχεία τα νέα κρούσματα  την Περιφερειακή μας Ενότητα ήταν 38 , ενώ συνολικά στην Περιφέρειά μας ήταν 97 τα νέα κρούσματα, αριθμός που θέτει και πάλι σε συναγερμό τις Αρχές.

Πανελλαδικά , σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν  χθες  Δευτέρα 26 Ιουλίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 2.070.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 147, ενώ οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 είναι 5, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.903 θάνατοι, σε όλη τη χώρα.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, χθες Δευτέρα 26 Ιουλίου  τα 97 νέα  κρούσματα,  έφθασαν τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας  στους 13.148.

Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 19, στην Π.Ε. Αρκαδίας 10, στην Π.Ε. Κορινθίας 38, στην Π.Ε. Λακωνίας 3 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 27.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ