Αγωνία για την φάλαινα που μετά τις φροντίδες και την αγάπη των ειδικών βγήκε ξανά στη θάλασσα – Προσάραξε ξανά στη Σαλαμίνα

Η φάλαινα – φυσητήρας που βγήκε χθες τραυματισμένη στον Άλιμο και δέχθηκε τις φροντίδες των ειδικών  και των εθελοντών , αφέθηκε ξανά στη θάλασσα , αλλά σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ,  το θαλάσσιο κήτος φαίνεται πως προσάραξε ξανά στη Σαλαμίνα . Σύμφωνα με όσα ανάρτησε , πριν από λίγο, στο F ο «Αρίων» “Ειδοποιήθηκε άμεσα από το τοπικό Λιμεναρχείο η Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ μαζί με τον ΑΡΙΩΝΑ για την επαναπροσάραξη του ίδιου Ζιφιού στη Σαλαμίνα στο Σαρωνικό Κόλπο. Η Ομάδα διάσωσης Κτηνιάτρων του ΑΡΙΩΝ (κ. Μιχάλης Πέζαρος), Βιολόγων (κ. Νικήτας Βογιατζής) και εθελοντών ανταποκρίνεται και παρέχει ιατροφαρμακευτική αγωγή στο ζιφιό επιτόπου. Στην επιχείριση συνδράμει ενεργά η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας-Πολεμικού Ναυτικού με ομάδα δυτών των Ο.Υ.Κ.  Παρακαλούμε μην παρενοχλείτε το θηλαστικό.”

Το λιμενικό συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάστασή της και τις κινήσεις της με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να επιβιώσει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ