Αθανάσιος Μουζάκης: “Στις 11 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία του Δήμου μας θα υποδεχθούν με ασφάλεια τους μαθητές μας”

Το ανθρώπινο δυναμικό της Υπηρεσίας  Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες καθαρισμού, καλλωπισμού και συντήρησης των σχολικών κτιρίων του Δήμου ώστε να είναι έτοιμα όταν θα δεχθούν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες. (όπως έχουμε αναφέρει και σε χθεσινή ανάρτησή μας).  Στόχος ένα καθαρό και πρώτα από όλα ασφαλές περιβάλλον.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μουζάκης δηλώνει: “Συνεχίζουμε με κλαδέματα δέντρων, αποψιλώσεις χόρτων και περιποίηση του πρασίνου ώστε στις 11 Σεπτεμβρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου μας να υποδεχθούν με ασφάλεια τους μαθητές μας!!!!!

Οι εργασίες αυτές αποτελούν προτεραιότητα της υπηρεσίας μας, ώστε οι μαθητές να βρεθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον,και σε μια κατάλληλη σχολική αυλή ώστε να απολαμβάνουν όμορφα το χρόνο των διαλειμμάτων τους!!

Μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Δήμος μας θα έχει μεριμνήσει για όλα τα σχολεία.

Παράλληλα η υπηρεσία καθαριότητας εργάζεται καθημερινά με πρόγραμμα και εντατικούς ρυθμούς, ώστε η εικόνα του Δήμου μας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση…

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο!!!!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ