Αναστάσιος Γκιολής: “Όταν συνομιλείς με φοιτητές είσαι χαρούμενος…Όταν συζητάς ωραία με φοιτητές από όλους τους πολιτικούς χώρους και βγαίνει αποτέλεσμα είσαι δίπλα χαρούμενος”

Εμφανώς πολύ χαρούμενος ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής,  σχολιάζοντας την επίσκεψη στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα φοιτητών και συγκεκριμμένα το Δ.Σ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αναφέρει σε δήλωσή του :

“Όταν συνομιλείς με φοιτητές είσαι χαρούμενος…Όταν συζητάς ωραία με φοιτητές από όλους τους πολιτικούς χώρους και βγαίνει αποτέλεσμα είσαι δίπλα χαρούμενος.

✍Συνάντησα το Δ.Σ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων. Παν.Πελοποννήσου και συζητήσαμε βασικά θέματα που απασχολούν την φοιτητική κοινότητα της Κορίνθου όπως το κτιριακό,η στέγαση και η μετακίνηση των φοιτητών.

🤝Ο Δημήτρης Πτωχός –  Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενήμερος για την συνάντηση, δεσμεύτηκα για την από κοινού συνεργασία για εξεύρεση λύσεων αφού θα προχωρήσουμε μαζί να συναντήσουμε την Υπουργό για το κτηριακό-φοιτητικές εστίες.

✍Όσο για το θέμα της μετακίνησης των φοιτητών από τον προαστιακό έως την πόλη της Κορίνθου συνομίλησα με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας κον.Νότη Μάρκελλο και μου υποσχέθηκε πως θα φροντίσει άμεσα τα δρομολόγια…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ