Ανησυχία να μην επαναληφθούν επεισόδια ξυλοδαρμού σε βάρος Υγειονομικών στο νομό μας. Πρόσφατα ψηφίστηκε διάταξη που προβλέπει αυστηρές ποινές για όσους ασκούν βία σε βάρος τους

Ο άγριος ξυλοδαρμός του διασώστη του ΕΚΑΒ και ενός γιατρού , που έσπευσε να βοηθήσει μόλις άκουσε τις κραυγές του άτυχου άνδρα από το Νοσοκομείο Κορίνθου, που σημειώθηκε προχθές, από ομάδα Ρομά, χωρίς κανέναν λόγο, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και πάλι στους Υγειονομικούς του νομού μας για την σωματική τους ακεραιότητα και μάλιστα όταν εκτελούν το καθήκον τους, όταν εργάζονται. Ο διασώστης που  φέρει με βαριά τραύματα , μιλώντας στο Star , ζητά να τιμωρηθούν οι δράστες και εξέφρασε τον φόβο μήπως επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα σε βάρος Υγειονομικών υπαλλήλων, σε περίπτωση που η πράξη αυτή μείνει ατιμώρητη. Φανερά σοκαρισμένος προσπαθεί να συνέλθει και να συνεχίσει τη δουλειά του .

Και όλα αυτά όταν πρόσφατα προστέθηκε το άρθρο 33 στο Νόμο 5090/24 που προβλέπει αυστηρές ποινές σε όσους ασκούν βία σε βάρος Υγειονομικών, νόμο που ικανοποιεί και ο Ι.Σ Κορινθίας.

Την αποτρόπαιη αυτή πράξη  σε βάρος των δύο συνανθρώπων μας καταδικάζει όλη η τοπική κοινωνία και ο Ιατρικός κόσμος, ενώ παρέμβαση έκανε αμέσως και ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για το θέμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ