Αν. Γκιολής: “Πολλά τα κέρδη για το πανέμορφο Λουτράκι, την Κορινθία και ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ράλλυ Ακρόπολις”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Αναστάσιος Γκιολής παρευρέθηκε στο Συνέδριο που διοργάνωσε τo Υπουργείο Αθλητισμού για την μεγάλη διοργάνωση , το Ράλλυ Ακρόπολις τον επόμενο Σεπτέμβριο. ο κος Γκιολής έγραψε σχετικά στο FB :

“Παρευρέθηκα στο Συνέδριο που διοργάνωσε τo Υπουργείο Αθλητισμού και ο φίλος Υπουργός Λ.Αυγενάκης που κατά την άποψη μου αλλά και των περισσότερων έχει κάνει σημαντικό έργο σε όλη την Ελλάδα..
🇬🇷Το Ράλλυ Ακρόπολις θα φιλοξενηθεί στην χώρα μας 7-10 Σεπτεμβρίου 2023 και θα γιορτάσει τα 70χρόνια.
Λίγοι αγώνες,οποιαδήποτε μορφής μηχανοκίνητου αθλητισμού σε οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη μπορούν..να διηγηθούν ανάλογη ιστορία.Είναι ελάχιστες οι χώρες με αντίστοιχο αγωνιστικό παλαμάρι όπως το Μονακό, η Φινλανδία οι ΗΠΑ,η Ιταλία, η Γαλλία.
Όχι άδικα λοιπόν,το Ράλλυ Ακρόπολις μπορεί να λογίζεται ως πρεσβευτής της Ελλάδας σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Η επιστροφή του αγώνα στην πατρίδα μας,μετά την αδιαφορία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών υπό τον Υφυπουργό Λ.Αυγενάκη και του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη . Το Ράλλυ Ακρόπολις που ουσιαστικά αναβίωσε το 2021 διάγει μια από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας του, με πιο πρόσφατη απόδειξη την άρτια διοργάνωση του 2022,η οποία δικαίως θα μείνει στην ιστορία των αγώνων για την διαδρομή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Η εικόνα του κατάμεστου ΟΑΚΑ ταξίδεψε σε εκατοντάδες χώρες,προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κόσμου του motorsport και όχι μόνο.
Πολλά τα κέρδη για το πανέμορφο Λουτράκι, την Κορινθία και ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου αφού εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το μοναδικό θέαμα και πέρασαν από σημεία μοναδικού φυσικού κάλλους της Πελοποννήσου.
Η επιτυχία του Ράλλυ Ακρόπολις και όλων εμάς που θέλουμε να εδραιωθεί ξανά στην πατρίδα μας περνάει μέσα από μια μαγική λέξη:την συνεργασία…
Να θυμίσω την Δευτέρα υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ε. Νίκα και τον Υφυπουργό μνημόνιο συνεργασίας για την αξιοποίηση της πίστας motocross στην Μεγαλόπολη.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ