Ασθενής, σε κατάσταση αμόκ, απειλούσε με ψαλίδι γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Άρτας. Χρειάστηκε επέμβαση της Αστυνομίας

φωτο αρχείου

Ασθενής έπαθε αμόκ σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο της Άρτας και αρπάζοντας ένα ψαλίδι άρχισε να απειλεί το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως αναφέρει σήμερα το in.gr “Ο 45χρονος άνδρας επρόκειτο να μεταφερθεί από την παθολογική στην πνευμονολογική κλινική, αλλά εκείνος δεν ήθελε. Λίγο πριν από τη μεταφορά του εκδήλωσε άκρως επιθετική συμπεριφορά με τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό να μην μπορούν να τον ηρεμήσουν.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν περιπολικά. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από το νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση να απειλεί με το ψαλίδι το προσωπικό ασφαλείας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, παρά τις συνεχείς συστάσεις των αστυνομικών να πετάξει το ψαλίδι που κρατούσε, αυτός δεν υπάκουσε σε καμία εντολή ή έκκληση και κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους εξυβρίζοντάς τους.

Τότε ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα προς την πλευρά του δασυλλίου για εκφοβισμό, με αποτέλεσμα ο άνδρας να ξαφνιαστεί και να του πέσει το ψαλίδι από το χέρι.

Ο ασθενής ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ από την Εισαγγελία ζητήθηκε ψυχιατρική εξέταση……

Ο δράστης, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο διαμορφωμένο δωμάτιο ασφαλείας της πνευμονολογικής κλινικής.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ