Αυτοψία στο μεγάλο οδικό έργο “Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα” έκανε η Αντιπεριφερειάρχης – Επισκέφθηκε την έκθεση “Πελοπόννησος Expo 2022”

Η Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα έκανε αυτές τις ημέρες αυτοψία στο μεγάλο οδικό έργο:
“Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα” προϋπολογισμού  7.640.000,00€ που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου. .
Παρουσία της ομάδας μελετητών, των επιβλεπόντων υπαλλήλων των Τεχνικών υπηρεσιών της ΠΕ Κορινθίας, τον ανάδοχο του έργου και την ομάδα του, παρευρέθηκαν στην εγκατάσταση του εργολάβου για την ανάλυση σημαντικών σημείων και παρεμβάσεων του αναφερόμενο οδικού άξονα.
Η κα Κόρκα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξόχως τουριστική περιοχή η οποία ανέμενε δεκαετίες αυτό το οδικό έργο καθώς και οι κάτοικοι από 14 δημοτικά διαμερίσματα  τα οποία θα εξυπηρετούνται με ασφάλεια.

Στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2022”

Επίσης η κα Κόρκα παρευρέθηκε στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2022” των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου που πραγματοποιείται στην Αργολίδα, όπως επίσης ,(το περασμένο Σάββατο) παρευρέθηκε στην έναρξη Πρωταθλήματος των ανδρών του Παμβοχαϊκού ευχόμενη στο πρόεδρο Παναγιώτη Δαληβίγκα, στους αθλητές και τους παράγοντες για μια δυνατή και ενεργή χρονιά εφόσον ξεκίνησε και με νίκη της Ομάδας.
Την ίδια ημέρα η κα Κόρκα συμμετείχε στην Τιμητική Εκδήλωση για τον σπουδαίο προπονητή, συγγραφέα Γιάννη Κόλλια η οποία πραγματοποιήθηκε  στο Στάδιο της Κορίνθου, ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, από την Εθνική Ελπίδων 1998 και την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος.
Η κα Κόρκα συνεχάρη τους διοργανωτές, μιλώντας για τον Κορίνθιο  και διαχρονικό φίλο Γιάννη Κόλλια και για την Εθνική ομάδα η οποία έδωσε Περηφάνεια το 2004 με το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ